Provinciebaan 64 A, 2470 Retie  |  Dr. -Van de Perrestraat 7, 2440 Geel

KAMA Accounting klaar voor de toekomst

Gepubliceerd: 2 december 2022

Thomas Dresselaerts treedt toe als nieuwe vennoot | Karel Maes blijft op post

In 2018 verwelkomden oprichter Karel Maes en zijn zakenpartner Joery Dierckx hun collega Stijn Cleys als nieuwe vennoot.Vandaag is het gekende Kempische accountantskantoor met Thomas Dresselaerts opnieuw een jonge vennoot rijker.

Nooit elders willen werken

Thomas is geen onbekende bij KAMA, ondanks zijn jonge leeftijd (29) is hij er al bijna 8 jaar aan de slag. Thomas: “Na mijn studie begon ik bij KAMA in Retie. Het zat meteen goed en ik voelde ook aan dat ik hier aan de start van een mooie carrière stond.”
In 2018 kreeg Thomas er reeds de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. Hij stond toen mee aan de wieg van het KAMA-kantoor in Geel en maakte van deze bedrijfsuitbreiding meteen een succesverhaal. Thomas: “Ik ben erg blij met de kansen die ik bij KAMA heb gekregen. Als nieuwe vennoot heb ik natuurlijk nog veel ideeën voor de toekomst. De verdere uitbreiding van ons kantoor in Geel is bijvoorbeeld zeker iets waar ik op wil inzetten.”                                   

Karel Maes blijft actief meedraaien

Tegelijkertijd zet KAMA-oprichter Karel Maes een stapje terug. Karel: “Ik zou op pensioen kunnen gaan maar ik kan mijn medewerkers, klanten en mijn job niet missen. Het doet mij plezier om dit jonge bestuur aan de slag te zien. De toekomst van ons kantoor ziet er wat dat betreft prachtig uit. Ik blijf op post en ga er de komende jaren alles aan doen om de drie vennoten, ons personeel en onze klanten zo goed mogelijk bij te staan.”

Meer nieuws