Provinciebaan 64 A, 2470 Retie  |  Dr. -Van de Perrestraat 7, 2440 Geel

Blogpost Billtobox

Gepubliceerd: 1 maart 2022

4 redenen waarom Billtobox je administratie vergemakkelijkt. 

Heb jij genoeg van al die ticketjes in jouw camionette? Vind jij bepaalde facturen maar niet terug? Zit jij elke keer opnieuw met je handen in het haar wanneer je je aan jouw administratie zet? Dan is het digitaal platform Billtobox iets voor jou! Wij werken samen met Billtobox om je administratie te kunnen vergemakkelijken. Van een digitaal archief tot verkoopfacturen aanmaken, Billtobox biedt vele mogelijkheden.

Win tijd in je administratie
Geen facturen meer opstellen in Excel, zoeken naar bonnetjes en contracten in allerlei mappen of kasten… Dit wordt allemaal digitaal opgemaakt of verzameld. Bonnetjes en documenten kunnen eenvoudig worden ingescand via de Billtobox app op je smartphone. Facturen worden ingelezen, opgeslagen en gearchiveerd op het digitaal platform van Billtobox.


Sneller en makkelijker doorsturen naar ons
Daarnaast hoef je ook niet meer met al die mappen of dozen met je documenten tot bij ons te komen. Je verzendt dit gewoon elektronisch en automatisch via het digitale platform. Billtobox verbindt namelijk automatisch met het boekhoudpakket en zo raakt alles snel en eenvoudig tot bij ons.

Win plaats in je bureau
Dankzij digitalisatie is er geen nood meer aan mappen, dozen en archiefkasten! Dus dit betekent ook uiteraard veel meer plaats. Alles wordt bijgehouden op het Billtobox platform (en dit voor minimum 7 jaar), waardoor je alles ook veel makkelijker beheert en terugvindt

Overzichtelijker
Doordat alle documenten netjes geordend staan in het platform en de status van je inkomende en uitgaande facturen automatisch kan worden aangepast, heb je altijd en overal een volledig overzicht van je documenten en de financiële staat van je onderneming.

Wil je Billtobox eens uitproberen?
Contacteer ons dan en wij maken een account voor je aan. Voor vragen over Billtobox kan je ook steeds bij Aline Vercauteren (
aline.vercauteren@unifiedpost.com) terecht, jouw contact-punt bij Billtobox.

Heb je graag meer informatie?
Volg dan zeker de informatieve kennismakingssessie (webinar) van Billtobox op dinsdag 8 maart van 16u00-17u00.

We voorzien eind maart 2022 nog een opleidingssessie waarvoor u kan inschrijven, meer info volgt nog.

Meer nieuws